Diary About Giveaway Review



Follow|Home
Sep 9, 2013 | 12:55 PM | 0comments
assalamualaikum
hari ni macam tak sihat sikit la.badan panas-panas.kepala dah start pening.maybe jalan sakan kot semalam atau lecturer nak datang.omaigod.ketaq lutut ni bila dapat tau yang lect nak mai.wahai lect ptsb tolong bagi markah full tau.awakkan cantik.hehe
semalam Encik Bucex bawak pusing-pusing penang.kitorang pi sampai balik pulau nuhh.jauh nau.bukit jangan cakap la.kebas bontot ceq nie habaq hang.minggu lepas lagi plan nak pi Penang Aquarium tapi terspoil sebab Aquarium tue tengah dok renovate.aduhh baru nak tengok ikan besar. pag-pagi lagi En Bucex dah gerak bangun.awal lagi la sayang.dah la hujung minggu.so memang syiokk la tidoq. so dengan terpaksanya aku pergi mandi.bila tengah pakai tudung,then bunyi mesej masuk.tettetttttttt *hamboi bunyi mesej aku.haha.mesej dari En Bucex la sape lagi.

sayang,kita pergi pukul 11 tau.tak mandi lagi nie

agak-agak aku rasa ape? masa tue pukul 10 pon tak sampai lagi.hangin la aku.sia-sia jew aku bangun awal.siap awal-awal.last-last dia mandi pon tak lagi..erghhhhh
dalam pukul 10 lebih tue mesej masuk lagi..tettettttttttttt *haha mesej lagi

nak gerak dah
alamak tudung tak pakai lagi.cepat-cepat siap.dia sampai jew terus bagitaw yang dia takde mood nak pi penang.nak ronda-ronda kat belah sini jew hari nie *sebab kena marah dengan aku kot..

hello kalau setakat nak ronda-ronda dekat area sini baik tak payah gerak awal-awal pagi.malam pon boleh.penat jew makeup lawa-lawa.huhhh *aku cakap dalam hati la

atas moto tue aku diam jew.masa isi minyak pon diam jew. *merajuk. dia tak masuk highway tapi terus jew pi lalu depan pasific.aku mati-mati percaya tapi dia nie banyak akal nak kenakan orang.rupanya naik feri pi penang.dia pusing belakang then senyum.eeee geram gila.haa kan dah kena cubit.ingat taknak bawak jalan-jalan..hehehe

best gila naik feri even rasa loya-loya.haha *mabuk laut. sampai jew terus pergi jalan-jalan.semua tempat nak pi.nampak signboard tu nak pi,nampak signboard ni nak pi.last-last pi taman rama-rama.tapi kena bayar la pulak.seorang RM27.00.disebabkan ekonomi tak stabil so deside masuk taman rimba.tempat mandi manda.best jugak tempat tue



dah puas jalan sampai kaki pon dah burn jadi dia ajak lepak rumah kak ika dekat kem sg ara. kebetulan pulak kak ika nak celebrate birthday husband dia so dia suruh kitorang belikan kek then celebrate dekat QueensBay.
dah bincang-bincang beli dekat BJ jewlah sebab nak bayar bil celcom lagi. sampai jew system offline.hampeh tapi still bayar.nanti baru diorang key in. comel sangat kek yang kitorang pilih.hehe

Happy Birthday Abang Bad.
lepas celebrate masuk funfair.yeyyy part yang paling best. kali nie token disponser oleh ENCIK BUCEX SDN BHD. first game main MR HAMMER.korang tahu tak? alaaa yang kena ketuk kuat-kuat guna hammer yang diorang kasi. dia main game tue.nak lepas gian katanya.masa nak main tue ada pakcik mana tah yang tengah pukul.badan besar jugak pakcik tue.perut buncit *hehe ampun pakcik.pakcik tue dapat 500 point jew.so hadiah pon small la.then tiba giliran En Bucex pulak ketuk

yang nie first ketuk.dia bagi 2x ketuk.first ketuk dapat 371 point

are you ready kid????? i am kapten

nie second ketuk.point yang second fuyoooo 742 point.hehe. so dapat hadiah medium. dia panggil aku yang pilih hadiah.awww terharu sangat.thanks sayang..iloveyou so much

yang besauu tue tau bukan yang kecik.yang kecik tue kitorang main game lain.hehe

p/s : i love you sayang 





best info !

Older Post | Newer Post