Diary About Giveaway Review



Follow|Home
Sep 18, 2013 | 1:05 PM | 0comments


Klasifikasi: P13
Genre: Aksi
Tarikh Tayangan: 27 Jun 2013
Bahasa: Cantonese
Pengedar: RAM ENTERTAINMENT
Pengarah: Wang Zi Ming
Pelakon: Jet Li, Wen Zhang, Collin Chou, Jacky Wu

Mengisahkan tentang dua rakan polis Hong Kong, Wang dan Huang yang penuh dengan konflik. Huang muak dengan perangai Wang yang berpewatakan tidak matang dan sentiasa membawa masalah kepada mereka. Mereka kemudian berhadapan dengan satu kes pembunuhan bersiri. Selepas membuat siasatan, mereka mendapati kesemua mangsa bunuh merupakan bekas teman lelaki Liu. Untuk menangkap pembunuh tersebut, salah seorang daripada mereka perlu menyamar untuk menjadi teman lelaki Lui.

p/s: pada pendapat aku movie nie bukan Genre aksi sahaja tapi comedy. serius kelakar cerita dia.dalam diorang beraksi ada jugak adegan-adegan lucu. kira macam tak bosan la kalau girl-girl yang teman boyfriend tengok wayang cerita nie.aku yang tak berapa nak minat cerita lawan-lawan pun boleh tengok cerita nie.so jom tengok.tak rugi. aku bagi   


tonton sini :



best info !

Older Post | Newer Post