Diary About Giveaway Review



Follow|Home
Sep 22, 2011 | 10:56 AM | 2comments
happy birthday to me,
happy birthday to me,
happy birthday to ena,
happy birthday to me..




assalamualaikum dan salam hari khamis buat semua.aww2 ena tersangat la happy sebab hari ini genap la usia ku 18 tahun.wahh dah tua rupanya.eh2 baru 18 k!belum tua lagi.hehe..tq lah kat my hubby sebab jadi orang pertama yang wish.i lebiu la syg..much much and much.haha..
sebelum tue korang nampak tak cake yang kat sebelah nie tue.yang comel2 tue.jum pakat potong kek nak.potong sama-sama ek.ena sponser kek tue.khas buat para pembaca semua.hehe moh ler
terima kasih yg tak terhingga dekat kawan-kawan fb yang wish kt fesbook tue.hehe.penat nak cakap thanks kat korang sebab ramai sgt.tapi ena cube jugak sebab terharu tak terhingga.hehe..
add la facebook cik ena eh.kalau nampak pic tue kat fb,terus jew dengan pantas terus add k.sure ena confirm friend punyer.hehe..
terima kasih jugak dekat belog cinta hati saya sebab wish kat belog..tq sangat2 tau.hehe

best info !

Older Post | Newer Post