Diary About Giveaway Review



Follow|Home
Sep 22, 2013 | 12:18 PM | 2comments
Happy Birthday to me
Happy Birthday to me
Happy Birthday to Zuraina
Happy Birthday to me .

yeyyyy..alhamdulillah umur dah pun masuk 20tahun.muda lagi okay.hehe 
selamat tinggal belasan dan selamat datang puluhan.
huwaaaaa dah makin tua.*tak boleh terima kenyataan.haha
terima kasih pada kawan-kawan yang wish dekat FB, dekat Instagram.terharu sangat


Thanks jugak pada Bucex sebab jadi orang pertama yang wish.siap buat alarm lagi pukul 10.bunyinye wish then tangguh balik.haha.banyak kali dia wish.
sayang, hope malam nie dapat bear besar.hehe *kitorang nak pi funfair.nak ikot? nak main yang Mr.Hammer tue.kali nie Bucex nak dapatkan bear besar untuk aku sempena birthday aku.awww so sweet sayang.

abah mama.terima kasih dah besarkan adek dan didik adik sampai adek dapat masuk poli.walaupun adek banyak buat perangai tapi mama abah tetap sayang adek.
abah, adek rindu abah sangat-sangat.pejam celik pejam celik dah dekat 7 tahun abah pergi tinggalkan adek.rindu sangat dekat abah.abah, hari nie birthday adek.adek sayang abah sangat-sangat..


Omar bin Wan Daut - 
1938 - 2007 (Al-Fatihah)


best info !

Older Post | Newer Post