Diary About Giveaway Review



Follow|Home
Apr 26, 2011 | 8:32 PM | 3comments
masa budak-budak dulu best kan sebab macam-macam boleh wat..boleh maen ikot suke jew..tapi ble dah besar niey umm nak maen pon dah malu,karang pae pulak orang cakap.."ee dah besaq panjang pon prangai cam budak-budak"..haa lebih kurang cam 2 la kan..cam xbiase pulak..ok la..berbalik kepada time budak-budak dulu kan..dalam geng aku kire aku leader la coz aku yang paling tue..hehe..macam-macam la maen ngan budak2 laki..maen aci nyorok,maen gasing,maen wau,maen congkak,maen lubang tikus,mandi sungai,maen kejar2,maen tumbuk2,maen aci polis and etc..banyak lagi la..memang bestkan..ade time happy http://www.emocutez.com dan ada time nangis..http://www.emocutez.com 
waktu malam pulak kitorang sume gie mengaji kat rumah paklong..hehe..kitorang niey ade prangai jahat sikit taw..slalu lari balik..hahaha..ketua nya si fauzi tuey,dyer la yang ngajar kitorang lari balik..lawak la..ble dah abis ngajikan pakat sume kuar gie kat bilik air luar..past tue pakat sume cabut la ikot pagar..cam lari dari skolah la pulak..haha..saape sanggup klo balik pon kol 10..dah la petang sibuk dok maen..malam pulak kene ngaji..ble mse nak wat keje skolah..haha..kadang-kadang tue past kitorang cabut lari.kitorang bukan trus balik tapi lepak kat jalan dulu..dok tengok bintang,dok baring-baring(kan malam krete.. dah renggang)..gie tangkap cengkerik..kenangan tue xkan penah berulang tapi hanya meninggalkan kenangan..


p/s:wehh aku rindu korang tau!!


korang nak tau yang tepi skali tue la fauzi..kitorang pnggil poji jew..ha dyer jugak la leader keje jahat kitorang..hehe..rindu nak wat jahat lagi..

best info !

Older Post | Newer Post