Diary About Giveaway Review



Follow|Home
May 24, 2017 | 1:55 PM | 0comments
As-Salam


| 1:49 PM | 0comments
assalamualaikum.lama gila tak update blog. rasa macam nak aktif balik jee so harini nak join GA.

http://www.lokmanamirul.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop-malaysia-by-lokmanamirul.html

klik gambar kalau nak join okeyy.

Syarat-syarat penyertaan (wajib isi) ;

● Terbuka kepada blogger di Malaysia.
● Anda wajib daftar akaun percuma SGshop di SG Shop Malaysia. Pastikan sertakan username di entri anda.
● Like fan page SGshop Malaysia dan Follow IG @sgshop_malaysia.
● Follow blog saya, Google + dan FB page.
● Copy banner di atas dan tulis satu entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul".
● Tulis entri anda 'Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100'!
Copy URL anda di bahagian komen untuk senarai penyertaan.
● Tag dua rakan anda (kalau mahu).
● Senarai pemenang akan diumumkan pada 1 Jun 2017 menerusi random.org.

HADIAH :
 10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia 
TEMPOH MASA :
 18 Mei 2017 - 31 Mei 2017
 
 
Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100'!
 
okayy barang yang nak beli kalau menang RM100 ofcos la barang baby. baby pon dah nak keluar lagi 2bulan tapi barang apa pon tak beli lagi.yang ada pon baju2 lama yang kak ipar kasi.takkan la kita taknak beli lansungkan dah la first baby pulak tu. 
 
ok dah puas tengok laman web www.sgshop.com.my/ tadi.okk banyak gila keperluan baby yang kita boleh dapat dekat sini.dah tak payah nak pergi jauh-jauh sampai lenguh kaki mak buyung ni. dekat situ boleh dapat semua. complete okayy!!
 
harap sangat kalau dapat sebab boleh la ringankan beban suami nak kena beli barang baby.baby pon menari riang je dalam perut ni.hehehe 


Harap semua doakan kesihatan mummy dengan baby yang akan keluar bulan 8 ni. 
Mar 19, 2014 | 7:21 PM | 1comments

tag 


best info !

Older Post